Itt is megtalálsz:
mindennapok

Karácsonyi ajándék ötletek. Magamnak.

Már megkaptam a karácsonyi ajándékomat (korongozó gép felújítása és a kemence), de azért… ha most az “ami a csövön kifér” lenne, akkor ezek előkelő helyen szerepelnének:
Untitled design (38)

1., Számtalan dupe jött-ment az évek során, de a Chanel klasszikusa mindig az örök favorit: már két üvegen vagyok túl, és hiába van hasonló árnyalat máshol, másnak, ez AZ a szín és ez AZ a lakk. Rouge Noir és a húszas éveim első fele.

2., Primavera ajándékszett – most épp a Primavera korszakomat élem, elképesztően jónak tartom az egész céget, a termékpalettát és persze a minőséget is. Bio, Demeter minősítésű, rendkívül igényes kozmetikumokról, illókról és kompozíciókról beszélünk, meg arról a borzongató tényről, hogy ahogy öregszem (haha,de tényleg) úgy viselek el egyre nehezebben magamon szintetikus illatokat. Ez idáig nem tragédia, de… de, az. Ugyanis szintetikus elemek bőven vannak még a Diorban, a Guerlain-ben és a Chanelben is, a Trussardi, Issey, Dolce Gabbana stb. illatokról nem is beszélve. Igen, az úgynevezett niche illatok már más kategóriát képviselnek, de annyira beleszerettem az aromaterápiába, hogy most ebben lubickolok. Ez a karácsonyi szett pedig különösen szépre sikerült (mondjuk mindegyik szettjük egy álom :))

3., Nagyon sok előadást hallgatok mostanában. Értelmes emberek számomra érdekes gondolatait, tanításait hallgatom itthon munka, háztartás, főzés közben, és szívesen hallgatnám a kocsiban is, de abban nincs olyan rádió, ami usb-s. Pedig szuper lenne pendrájvon vagy telefonon vinni a zenét, koncertet, hangoskönyvet, előadást…

4., Nagyon vártam és elkészült Steiner Kristóf vegán szakácskönyve. Tömérdek hozzávalót nem ehetek innen sem, de ez nem szegi kedvem: inkább a látásmód, a fűszerezés és maga a fantázia fog meg Steiner Kristóf receptjeiben.

Nna. Eddig a karácsonyi wishlist idiótábbik vége. Most jön a valódi.

Édes drága jó Istenem.

Add, hogy ez a nyomorult szédülés, állandó rosszullétek és gyengeség szimplán csak azt jelezzék, hogy félhülyére hajszolt kisgyerekes édesanya vagyok két kurva rossz gyerekkel, nem pedig azt,hogy újra kinőtt bennem valami.

Kérlek add, hogy holnap minden negatív legyen, hogy mindent rendben találjanak, és ha már úgyis felém fordulsz, akkor klassz lenne, ha parkolóhely is lenne holnap az onkológia előtt, és ha nem akkor hozná a kölykök ajándékait a futár, amikor nem vagyok itthon.

Ha már itt tartunk, egy kicsit csavarhatnál a férjem agyán is, mert -ahogy egy kedves ismerős mondaná- bajok vannak odafenn a toronyban. Nem kell neki nagy lecke, csupán annyi, hogy értékelje mindazt, ami megadatott neki. Kezd elviselhetetlen lenni és elég sokat veszekszünk mostanában,pedig semmi komoly, nagy helyzet  nincs, tényleg, csak idióta, de attól még nagyon nehezek vele a mindennapok.

Hálásan köszönöm.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply