Itt is megtalálsz:
mindennapok

Leszoktam a kávéról

Kettő hete egyszercsak azt mondtam, elég. És leszoktam a kávéról – teázom helyette. A nagyon nehéz napokon rendes, testes fekete teát iszom, hogy legyen, ami megpörget. Reggelente egy zöld tea, délután már csak gyümölcstea, és természetesen megvannak a mostani nagy kedvenceim is.

Semmi különleges okom nem volt rá, hogy így 20év elteltével leszokjak a kávéról, de rengeteg előnyét látom most, hogy megtettem:

  • jobban alszom éjszaka. Nem, nem arról van szó, hogy nem tudtam elaludni eddig, az eddig is simán ment, inkább arról, hogy ha már egyszer elalszom, akkor ébredés nélkül, nyugodtan végigalszom az éjszakát.
  • több vizet iszom
  • szebb a bőröm. valamivel. már amennyire 38 évesen ezt lehet.

Ezek a kedvenceim most: a Sonnentor, az English Tea Shop, a Higher Living, az Or tea?, a Clipper mind-mind olyan márka, amiben még nem csalódtam, de most új kedvenc van, a Whittard, mert tegnap a drága főnököm belevitt a rosszba, és most csak az kell.

Puccos tea, gyönyörű csomagolásban, elképesztően mély ízzel. Az igazán nyami dolgokat viszont nagyon nehezen lehet itthon beszerezni, úgyhogy ezúton szólítanám meg a kedves testvéremet, hogy ne hagyjon sínylődni, és küldjön fényposttal egy ilyet:

 

Köszönöm.

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply