Itt is megtalálsz:
mindennapok

Majd kiheverik

Ha esetleg felmerült volna bárkiben, hogy én vagyok az univerzum anyja, akkor sietve közölném, hogy épp kettő napja volt, hogy egy nagyobb üvöltözés és verekedés után betessékeltem a gyermekeimet az autóba és felajánlottam nekik, hogy egészen nyugodtan válasszanak maguknak olyan családot, ahol a családi etikai kódex megengedi, hogy fejberúgják, leüvöltsék, kigáncsolják, nesoroljamtovább.

A probléma ott kezdődött, hogy még be sem ültünk a kocsiba,B. mondta, hogy

1., bárhonnan hazatalál

2., úgysem gondolom komolyan

3., egyébként is beszéljünk arról, hogy volt-e már olyan ember, aki meg tud semmisíteni egy aszteroidát, mert…

De én kérlelhetetlen voltam,gázt adtam és kicsiny falunk nem túl bonyolult településszerkezetébe igyekeztem annyi kurflit beletenni, hogy a gyerekek érezzék, jóóóóóóóó messzire mentünk, mire B. kiszakadva az aszteroida kérdéskörből felhívta a figyelmem, hogy

1., ha kettőt jobbra fordulok és utána majd a zsákutca után balra akkora postánál leszünk

2., biztos nagyon fáradt lehetek, ha ennyire eltévedtem.

Úgyhogy megálltam és kiszállítottam őket. Adtam pénzt, elmondtam hogy szeretem őketés remélem hazajönnek, de nem tudok tovább sakálkölyköket nevelni, úgyhogy…

Majd figyeltem 10 lépésről, hogy mi lesz.

Először megállapították, hogy telefont nem hagytam, tehát nem tudnak taxival hazajönni, ami elég szar ügy. Gergő nyiforgott, hogy B húzza fel a kabátját, majd kézenfogva elkezdtek trappolni a Megyen már a hajnalcsillag lefelé című opuszra, és terezgették, mit vesznek az Aldiban.Gergő külön örült, hogy B tud olvasni, mert így akkor ő mindent el tud olvasni, Gergő meg profi bevásárló, szóval sej, megyen már a hajnalcsillag.

Azt hittem, lefosom a bokámat.

Megnézték merre van a Göncöl, megállapították, hogy nincs a fák északi oldalán moha, majd sutyorogtak egy sort, amit hallottam az valami két fagyi volt az inzulinhoz.

Majd megálltak előttem.

Könnybe lábadt Barnus szeme. Átölelt és úgy szorított, de úgy, miközben mondta, hogy menjünk haza, nem fogunk veszekedni egymással többet.

Gergő pedig-bár szintén szorított- zsörtölődött, hogy Barnuuus, ezt a SZAKASZT akkora beszéltük meg, amikor már megettük a fagyit.

Szóval szerintem legalább annyira jó anya vagyok, mint hosszútávfutó, kertész és matematikus.

 

 

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply