Itt is megtalálsz:
mindennapok

Most már igazán ősz van

Teljesen elpakoltam a tavaszi-nyári ruháimat, minden óarany, mustár,bíbor, olajzöld a szekrényemben és talán most már a szívemben is.

Gergő óvodába készül, most kész van rá, szeretné, mi pedig örülünk, ha az útjára kerül. Waldorf, persze,másban nagyon nem is gondolkodtunk.

A csípőmben a fájdalom nem áttét, az egész csontvázam daganatmentes, úgyhogy nyugodt szívvel jelentkezhetek be orvoshoz, hogy megoldódjon a helyzet. Gondolom első körben valami gyulladáscsökkentő, gyógytorna, diéta…

 

Ilyenek.

Ennél persze sokkal több dolog történik most is: új autót szeretnénk (most éppen egy Grand Espace a kiszemelt), kacérkodunk Barnusnál is az iskolával, de ahogy beszélgettünk vele, egyelőre még nincs kész rá és nem is biztos, hogy egyszerre ennyi változás jót tenne a családunknak.Visszatérünk rá pár hónap múlva, addigra elindul a pumpa is,és az is kiderül,mennyire lesz komoly Barnusnál a zene.

Vettem egy klassz kék hátizsákot, amiben egész kényelmesen elférek, de még azért nem hátizsák-hátizsák, hanem kisebb.

Fáj a fejem.

Rájöttem, hogy amennyire görcsösen szorongattam a nyarat, annyira könnyen belecsúsztam az őszbe és szeretem. Nagyon szeretem. Szeretem a bordó körömlakkot, szeretem a mustársárga sálamat, szeretem a sült almát és barackot és nagyon teás vagyok.

Meg nyűgös.

És lehetetlen.

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply