Itt is megtalálsz:
mindennapok

Október legvége

óriási tér-idő kapu. A lehetőségek egész tárháza, és jókora önismeret kell ahhoz, hogy ki tudd választani, melyik az a trapéz, az az út, az kanapé, ahova le kell ülnöd, amin el kell indulnod, amire fel kell másznod. Az én esetemben erről van szó legalábbis, nagyon sok dolog van változóban, alakulóban, újratervezés alatt a kis életemben, de kíváncsian várom, hogy merre visz az út.

Biztos, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell. Ebben egészen biztos vagyok.

Van, ami fáj, van, akit megsiratok, van, ahol csak megkönnyebbültem, és van, ahol tudom, hogy újrarendeződünk jobb feltételek mellett. Nagyon mély hittel vallom, hogy ez az időszak a nehézség mellett frissességet is hoz. Hidd el, hogy ha valaki, akkor én nagyon de nagyon nehezen tanulom, hogy az újdonság, a változás nemcsak szükséges rossz, hanem egyenesen jó is lehet. Kézzelfogható dolgokban is újdonságokat hoz ez az október vége…

1., Böjte Csaba – Ablak a végtelenre. Ma kezdtem, a rajongásig szeretem.

2., Nem tudom, mióta lett a Clipper Cupper, de ez a fahéjas változata nagyon a kedvemre való.

3., Elszakadt az imádott kék hátizsákom, és amióta az eszemet tudom, vágyom egy Mandarina Duck hátizsákra. Még gondolkodom rajta, mert fájdalmasan drága, és tudom, hogy nem engedhetem meg magamnak, de annyira szép…

4., Pacifica banános arcmaszk. Ezt dirr, bevágtam a kosárba a C-vitamin és a magnézium mellé, és ha minden igaz, két hét, és itt lesz.

5., A Bvlgari Omnia nem kompatibilis a bőrömmel többé. Ha kávés illat, akkor Trussardi Inside (órákat zengtem már róla), úgyhogy most gazdát keresek ennek a szépségnek. Kezdem felszámolni a készletet, de még így is rengeteg (mondom RENGETEG!) parfümöm van.

 

Na szavazzuk meg, mit hozzon nekem Medve Párizsból?

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply