Itt is megtalálsz:
mindennapok

Olyan nagyon jó volt…

Végre eljutottunk a Gödöllőn a kastélyba, bő egy óra alatt jártuk végig, Kolossal a hátamon, gyönyörű volt, igazán jól tettük, hogy elmentünk. Utána a Smarni étterem sem okozott csalódást, bár a hangulatunk nem volt épp a tetőfokon – családi zűrök vannak és Medve elég feszült volt.

A tatai fotózás képeit alig várom, készült családi is meg a gyerekekről is, ráadásul mostanában fotózkodásból kijut nekünk bőven: lesz majd első szülinapi is, anyák napi is (reményeim szerint), de ez a húsvéti kis mini bámulatos lett, szerintem imádni fogom a végeredményt.

Totálisan jó választás volt a tatai Grill Étterem, a hatalmas ablak mellett ülve az egész tó előttünk volt, a szerviz ötcsillagos, az ételek eltaláltak, csak a legjobbakat tudom mondani. Csontig hatoló hideg volt, úgyhogy egy rövid séta után bementünk a várba, a fiúk oda voltak meg vissza a gyönyörtől: igazi vár, igazi lovagok, igazi fegyverek, hú.

Ma meg már sehova nem mentünk. Leszakadt az ég, vastag hótakaró borít mindent: én szaftos hamburgert sütöttem, ch csökkentett bucival, lilahagymás-vörösboros lekvárral és egy jó pohár borral (Medve), gőzölgő gyümölcsteával (többiek).

Mi történt még? Kipróbáltam a kettlebellt (lépni nem tudtam másnap), az akupunktúra még mindig csodákra képes (most a pajzsmirigyre kaptam kezelést), volt időm egy kicsit rajzolni, rengeteget aludtam, gondolkodtam, tervezgettem.

Képzeljétek, áprilisban két női kört vitt két baráti társaság, így az április 7-i időpontot módosítanom kell, mert Medve sztrájkba kezdene. Egy 8 és egy 5 fős társasággal randizom itthon, már nagyon várom mindkét alkalmat 🙂

Májusban már többször leszünk a Balatonon, de egy női kör még lesz, ígérem, aki jönne, írja meg, neki melyik nap lenne jó május 13. vagy május 19.?


 

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ágihanna

    Szia!

    Az akupunktúráról írnál bővebben? 🙂

    2018-03-18 at 15:52
  • Leave a Reply