Itt is megtalálsz:
mindennapok

Pomme Plus

Tudtam, hogy az alma így vagy úgy, de egyszer visszatér, arra azonban, hogy én egyszer ruhákat fogok válogatni Olaszországban, álmomban sem gondoltam volna.

Pedig így lett. Kissé viszontagságos út volt ez, az első nap jól el is keseredtem, a nagykereskedésekben ugyanis pont az van, ami amúgy majdnem minden üzletben: nehéz, nagyon nehéz olyan holmit találni, ami találkozik az ízlésemmel. Aztán valahogy megtört a jég, elkapott a flow, én pedig rengeteg holmival, szebbnél szebb darabokkal értem haza péntek éjjel. Kipakolva az első kapszulakollekciót nagyon elégedett vagyok, egy nadrággal nyúltam mellé, minden más teljesen jó: vannak one size (azaz méretezés nélküli) darabok, ezek remekül mutatnak akár ár 38-as alakon is, és általában 44-46-ig jók, vannak méretezett nadrágok is(azért itt nem akkora a szabadság, a nadrágnál észnél kell lenni). A kedvencem egy csodanadrág, annak teljesen a hatása alá kerültem: elegáns nadrág, nagyon csini, de körülbelül mintha egy melegítőben lennél, ugyanis gumis a dereka, ami nekem is feljön a derekamra. És masnival takarod el a gumis derekat. Őrület!

Szombaton egy zsák kilencévessel kalandszobáztam a Bartók pagonyban, vasárnap pedig fotóztunk és remekül szórakoztunk közben :).

Szóval Hölgyek, elindul a Pomme Plus, a webáruház talán szerdára tökéletes lesz és indulhat, a Facebook oldalon egyelőre nincs semmi (majd ha a webshop éles lesz), de a ZÁRT Fb csoportban már pislákol az élet, gyertek!

www.pommeplus.hu

https://www.facebook.com/pommeplus

https://www.facebook.com/groups/337216693762507/ – ez pedig a zárt csoport.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply