Itt is megtalálsz:
mindennapok

Zsúfolt

A keresztelő csodás volt, az olasz út pedig a vártnál sokkal könnyebb, simább és örömtelibb. A szálloda gondoskodott gm reggeliről, vacsorára pizzát ettem (meg is lett a böjtje, de ha valami olyan, hogy vagy tőle vagy érte halsz meg, akkor én a tőlére szavazok). Csodaszép árukészlettel jöttem, ismét mindenből csak 2-3-4 db van, az is necces, mert akik már rendeltek, mind kérdezgetik, hogy van-e nekik való holmi, én pedig érzem, hogy minek örülne, olyat mutatok, így már most született néhány nagy találkozás anélkül, hogy felkerült volna a zárt csoportba.

Nem is tudom, el tud-e indulni így valaha a webáruház, de persze ez nem panasz, nagyon boldog és büszke vagyok, hogy ez van.

Nagyjából 38-50-ig van most áru, 52-nél mérni kell, kérdezzetek, keressetek nyugodtan itt.

 


Álmos vagyok, kövér, de rengeteg ruhám van és legszívesebben egyet sem adnék oda senkinek, olyan szépek, Szlovénián átautózni azért nem a világ legrosszabb dolga, ráadásul Olaszországban is lelkesen habosítják már a mandulatejet és főzik a gm tésztát, az emberek még mindig kedvesek és igenis élvezem, mikor elolvasom a napilapot vagy épp beszélgetünk egyet a recepcióssal.

Egyelőre minden álmom teljesülni látszik, már csak magammal állok hadilábon: nem tudom rávenni magam a mozgásra, és ezért csak tespedek és dagadok.

A jóga untat, a gyaloglás monoton, a futás nem megy, a kettlebellt nem bírja a műtött oldalam. Nem, nem keresek kifogásokat, a helyzet tényleg ez – most épp a Curves rendszerrel szemezek, hátha. Ismeri valamelyikőtök?

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply Ildikó

  Szia

  Túrázni nem lenne kedved/kedvetek? A hét évesem már lazán végigmegy egy 20 km-es túrán. Bevallom én a szerezett túrákat szeretem (TTTtúra), de persze lehet rengeteg túraútvonalat is találni. Nem mellesleg sok-sok kg plusszal is meg lehet csinálni (bár egy kicsit gáz, hogy a gyereknek jobban megy. :-))

  2019-01-10 at 19:37
 • Reply Timi

  Én csak aszondom, pilates! Nem ugrabugra, és nem is unalmas. Fogyni nem fogsz tőle, de lesznek izmaid és javítja a hajlékonyságot is. 🙂

  2019-01-11 at 09:06
 • Leave a Reply