Itt is megtalálsz:
mindennapok

Ünnepek és 2019

Csendes volt az elmúlt pár nap, és ennek szívből örülök, ugyanis év végére teljesen kimerültek a testi-lelki tartalékaim.

A Pomme Plus minden várakozásomat felülmúlta, a ruhákat szétkapkodták, egy-egy darabok maradtak, amik még gazdára várnak, így a gyönyörű webáruházat semmi értelme nem volt elindítani: nem maradt annyi áru,hogy érdemes legyen.

No majd a következő körben 😉

Barnus nagyon beteg volt az ünnepek alatt, ennyire beteg talán még sosem volt, a hőmérő higanyszála (mert a végén már nem fülbedugóssal mértem, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ennyire magas láza van) sokszor 41-ig kúszott fel, úgyhogy karácsonykor melegítőben, kimerülten álltunk a fa a alatt és Barnabás mozdulni is alig tudott. Utána jött egy nap, amikor jobban volt, de visszaesett, felül is fertőződött, így antibiotikum lett a vége.

Aztán hirtelen jobban lett, és utána teljesen felélénkült, mintha elvágták volna a rosszullétet. Háromnapos láz, dupla kiadásban.

Ma már munkanap Medvének, a gyerekek viszont még itthon vannak és játszanak,bár Barnus már bepakolt a táskájába és Gergő is várja az óvodát.

Barnus megy holnap, Gergő majd csak pénteken, pénteken ugyanis a Klinikára megyünk Barnabással, és akkor már nem szeretném magammal vinni, Koloshoz pedig jön a szuperdadus. Vasárnap keresztelő, hétfőn pedig utazunk Olaszországba és hozzuk a következő kollekciót. Vicces, amikor kérdezik, hogy mit hozok majd – fogalmam sincs, mi jön ki épp a gyártósorról, mi érkezik éppen be, de az biztos, hogy kiválasztom majd, ami nekem tetszik és kész.

Sűrű napok jönnek, a gyerekeket is jól felkészítve kell itthagyni, úgyhogy megyek takarítani, pakolni, ruhákat összekészíteni, óvodás zsákot tölteni és tesicuccot mosni – indul a verkli, vége a pihenőnek és az ünnepeknek is, úgyhogy még a fa leszedése is rám vár ma.

Éljen 2019, éljen a tiszta lap, és remélem, 2019 kegyes lesz hozzám és hozzánk: ha minden így marad, nekünk már jó.

Ha szabadra engedhetem a fantáziámat, akkor bizony jó sok ötletem lenne a toszkán főzőkurzustól a tengerparti miniszabiig, a balatoni nyártól a hóllókői húsvétig.

Legyen időnk egymásra, legyen idő egy jó kávéra, legyen békesség, legyen nyugalom.

Egészséges, teljes, megelégedett évet kívánok magamnak és mindenkinek, akinek ez a vágya <3

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply