Itt is megtalálsz:
mindennapok

20 dolog 2020-ban,

avagy 20 teljesen random dolog rólam

1., Szeretem a Marmite-ot. Nem, ez így nem igaz, imádom a marmite-ot! Tudom, tudom, sokaknak gusztustalan, de én pirítóssal és forró teával az egyik legfinomabb ételnek tartom.

2., Tavaly leszoktam a kávézásról, a reggeli kortyolgatáshoz nekem már tea társul, abból is a gyümölcsteákat részesítem előnyben.

3., Nincs bajom az éjszakai vezetéssel, a téli vezetéssel, az esőben vezetéssel és a városban vezetéssel sem (Budapest belvárosában éltünk és dolgoztunk életünk legnagyobb részében, úgyhogy parkolni is nagyon megtanultam), a parkolóházakat viszont kifejezetten rühellem.

4., Nem tudom meginni a hideg vizet, csak a szobahőmérsékletűt.

5., Rövidek a körmeim szinte mindig, nekem valahogy így kényelmes.

6., A csigolyáimban csontritkulás közeli állapotok vannak, ez a sugárkezelés mellékhatásaként alakult ki, és nagyon küzdök, hogy mentsem, ami menthető.

7., Megtaláltam a világ legnehezebb és legmelegebb paplanját: JYSK-es, kétszemélyes, és amióta ebbe takarózom, nem fázom.

8., Nincs kedvenc filmem és nincs kedvenc színészem sem, mindenevő vagyok, azonban elég rövid azoknak a celebeknek a listája, akiket követek: az egyik Reese Witherspoon. Bámultos, hogy a kis szösziből hogy lett biztos ízlésű producer és könyvmoly.

9., Bármennyi guacamolét meg tudok enni. Bármennyit.

10., Laptopban a Dell-re, telefonban a Huawei-re esküszöm.

11., Egy ideje nem használok parfümöt, illóolajokat viselek csak el magamon, minden másban fáj a fejem. Sajnos.

12., Kényes vagyok arra, hogy ne fázzon a derekam. Ha jól megnézed, ez már a sokadik olyan tétel a listámon, ami azt mutatja, hogy kurvára öregszem.

13., Nincs e-könyv olvasóm.

14., Nagyon szeretem a történelmet és érdekel is a téma, rengeteget olvasok, előadásokat hallgatok, például a hosszú olasz utakon ha nem zene megy, akkor biztos valami ilyen előadást nézek.

15., Ha zene megy, akkor jó eséllyel Honeybeast.

16., Hullámos a hajam és tele van forgókkal. Borzalom kezelni.

17., Az argánolaj mindenre jó. Mindenre. És ez az egyetlen olyan olaj, ami (számomra) nem büdös.

18., Mélyen és megingathatatlanul hiszek Istenben, és ahogy öregszem, egyre inkább tudom, hogy semmit nem tudok a világról.

19., Két tetoválásom van, egy a nyakamon, egy a lábfejemen. Nem, nem bántam meg egyiket sem.

20., Több olyan hely van, ami olyan “az én helyem”. A egyik a szentedrei skanzen, a másik a Hegyestű, a harmadik Tihany, a negyedik pedig a Városliget.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply