Itt is megtalálsz:
mindennapok

Csak úgy vagyok

Ebben a hónapban csak úgy vagyok.

Áll az idő, áll minden, vár a világ, én pedig elfogadom és élem ezt a nyugvópontot.

Nem kell mindig felszántani a földet, nem kell mindig megváltani a világot, ez a hónap a helyben maradásról szól – nekem legalábbis mindenképp.

Hosszú, forró fürdők ideje ez illatos olajokkal, melegített törölközőkkel, krémes arcmaszkokkal és mézes hajpakolással.

A ráérős esti mesék, a “majd induló” tanfolyami beiratkozások (úszás Gergőnek, gyógyúszás Barnusnak), a program nélküli hétvégék, az otthonmaradás, a meleg paplanok hónapja a január. Az egész egy nagy ásítás a karácsonyi hajsza után.

Persze, nem is kérdés, hogy mindig van valami.

Báli szezon, tehát sminkelek: díjátadóra, esküvőre, két bálra van most felkérésem, és örömmel megyek, nagyon élvezem újra.

Névnapom is lesz, úgyhogy vacsorázni megyünk: a KHAN és a Solier van most porondon, attól függ, hogy ér rá a bébiszitterünk.

Szakmai kiállításra megyünk, remélhetőleg lesz értelme, mert kurva drága mulatság lenne, ha nem lenne:D

Berendeltünk egy lomtalanítós konténert. Rengeteg dolognak kell menni: csupa kacat, limlom, “hasznos holmi” távozik a két garázsból. Minimum 8 köbméter…

Megyünk Olaszországba is, naná, de majd csak a hónap végén: odafelé megállnék Veronában, mert egy rég nem látott barátnőmmel szeretnék vacsizni, de ezt még pontosítani kell.

Kutyaiskola van minden vasárnap (Hanga nagyon következetes nevelést és képzést igényel, erős akaratú, domináns kutya), de az meg valahogy még jó is: másfél óra a levegőn a fiúkkal igazán nem egy nagy áldozat, a kutyasuli ráadásul roppant családias, és tök vidáman indul a nap utána 🙂 Ami a nap híre számomra, hogy kedden apa is jön a kutyasuliba velem, aztán pedig elviszem egy kézműves hambira, úgyhogy lesz apa-gyerek program is, ráadásul úgy, hogy most kivételesen én leszek a gyerek, és ez el nem tudom mondani, milyen jó érzés!

Egy szó, mint száz, semmi nem történik,minden áll, minden csak készül, minden csak megtart, visszatart, gondolatban körvonalazódik, hogy amikor indulni kell, akkor tudjon.

Izgalmas dögunalom.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply