Itt is megtalálsz:
mindennapok

Csak jönnek és jönnek és jönnek

a futárok. Megérkezett a gyerekülés, a kabát, várom a gyönyörű kézműves szappanokat és az illóolajokat, a cédéket.

1., (3)

Jön a Rossmannos rendelés, holnap auchanból a kaja, én pedig csak nyitom-csukom az ajtót és sajnálkozom, hogy nincs online gyógyszertár, mert így az antibiotikumomért nekem kellett lemennem a gyógysziba.

Várom Barnus új szerelékeit, várom az év végét, a forralt boros fűszerkeveréket. Várom a nyugalmat, a középfülgyulladás mentességet, a gyerekeknek az óvodát és a nyugodt itthonlétet, Kolosnak a kötőhártyagyulladás mentességet.

Konkréten elhavazódtunk: nem látunk, nem hallunk és nem beszélünk. Már nagyon a Karácsonyra készülök, egy kivételével minden szerződésem megvan jövő évre, újat nem vállalok, ezeket szeretem nagyon. Puha mézeskalácsot szeretnék, Diana Krallt, Diótörőt, adventi koszorút. Filmet nézni, pattogatott kukoricával, nevetgélve a kanapén. Mondjuk ezeket:

1., (14)

Kókuszos kiflit, almabort, negatív hasi ultrahangot, egy kis Betlehemezést. Ropogó tüzet a cserépkályhába, illatos húslevest a csikótűzhelyre, az újjárendezett hálószobába pedig egy békésen alvó kisbabát, puha párnákat a padkára,mert bizony jó sok könyv kiabál olvasásért.

1., (15)

És Ti?

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply Zsuzsa

  Ti mikor néztek filmet? Mert nekünk még csak egy gyerekünk van, 20 hónapos, na pont 20 hónapja nem láttam filmet. Este egys

  2017-11-29 at 11:24
 • Reply Zsuzsa

  Szóval este egyszerűen fáradtak vagyunm filmezni, inkább alszunk. Reggel úgyis korán kelünk. Te hogy csinálod?

  2017-11-29 at 11:25
 • Leave a Reply