Itt is megtalálsz:
mindennapok

Ügyintézek

Itt az új autó,már 2x vezettem, kezdem érezni. Bazi nagy. Csomócsomó extra van benne(fűthető ülés, elektromos minden, bőr, radaros, okos, stb.), állati tágas, cigánykerekezni lehet benne, olyan,mintha repülőt vezetnék. Egyelőre Bálna a neve.

Kimaxoltam a Black Fridayt, megvettem a gyerekek karácsonyi ajándékait (bepisilnek majd a gyönyörűségtől): kapnak lézeres kém szettet, vókitókit, éjjellátó kémszemüveget, intelligens gyurmát. Ilyen a lézeres szett, tiszta brilliáns csapda:

02255

Megvettük Kolos gyerekülését, egy Cybexet választottunk, amin nem öv van, hanem pajzs. Állítható, fektethető, variálható, nagyon örülünk neki. Kilenc kilótól jó, szerintem januártól pont aktuális is lesz.

2000

Barnusnak borzalmas cukrai voltak az elmúlt napokban, alig aludtunk, és hétfőn mennünk is kell a kórházba állítani valamit. Valószínűleg újfajta szereléket kap, meg újfajta szenzorra váltunk, remélem sokat tesz majd a mindennapjaihoz, mert konkrétan az én fizetésem szinte erre megy.

Megvettük a karácsonyi ajándékot is: hipermeleg ágyneműt és Wellpur párnát kapunk egymástól. Szaladjatok el a JYSK-be, a paplan 25000 helyett 8000, a párna pedig 15000 helyett 4000Ft-ba kerül. Nekem még lesz egy gyönyörű, extra meglepetés nyakláncom, arról majd külön posztban írok, és Medvének ki kell találnom valami frankóságot még,ami méltó párja a nyakláncnak.

Anyuék színházjegyet kapnak, a tesómék nem tudom mit, de nyilván az esküvőre majd valamit (basszus, még mindig olyan hihetetlen!), Apától pedig egy délutánt kértem, amit együtt töltünk.Jöjjenek át,süssünk valamit, igyunk magunkat vidámra és hallgassunk rémes karácsonyi zenét. Ennyi.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply