Itt is megtalálsz:
mindennapok

Ez nem a(z)…

  • mi üzlethelyiségünk volt. Elakadt a megbeszélés, az írásbeli engedélyek kiadásához feltűnően nehézkes lett volna összehívni a lakógyűlést, sok volt a de meg a ha, amit nem is értek – nyilván rengeteg vevő szaladgál, aki megvenné az ingatlant, szóval biztos megéri kelletlennek lenni.
  • én ebédem volt tegnap. Kezdjük ott, hogy szarrá égettem az ujjamat a kelkáposztával, de annyira, hogy se gépelni, se fogni, se semmit nem tudtam vele csinálni. A fél délutánomat kezemet egy mirelit zöldborsós zacskóba dugva töltöttem, és annyira fájt, ha csak egy pillanatra is kiszedtem, hogy a könnyem folyt.
  • legsikeresebb randi volt, mert sajnos lebetegedett a kislány is meg az anyukája is. Barnus gyorsan rajzolt egy “jobbulást” rajzot, ma/holnap fel is adatom Medvével.
  • az eseménytelen várandósságomba tegnap atombombaként csapott be egy lehetséges magzatvíz szivárgás. Felhívtam az én drága Zsuzsimat, aki azonnal kórházba küldött, és akivel azonnal elkezdtem alkudozni, variálni, egyezkedni, vitatkozni, hogy tulajdonképpen nem fáj semmi, meg nem eznemazamaz, aztán el is szégyelltem magam, hogy felhívom tanácsért, majd elmagyarázom neki, hogy miért nem fogadom meg, amit mond. Köztes megoldásként itthoni pH teszt következett (4 db, hogy egészen pontos legyek) és mind a 4 tökéletesen megnyugtató eredményt adott: ez nem magzatvíz szivárgás. Még szerencse, hogy Barnus miatt van itthon profi felszerelésünk, úgyhogy úgy döntöttem, ennél többet nem lehet tenni, így megettem egy doboz konzerv kukoricát és lefeküdtem aludni.
  • én internetes rendelgetéses időszakom: Barnabás chipjét rossz címre kértem (nem lett belőle baj, de akkor is), a szívességből megrendelt méregdrága Peter Kaiser csizmának rosszul adtam meg a méretét (azzal is több kört kellett futni), aztán leadtam a havi kajarendelést és kábé a fele nem elérhető, beszerzés alatt, nem szállítható, közeli lejáratú – de ez már csak a megrendelés végén derült ki számomra, és végeláthatatlan módosítások, szarakodás és pepecselés után töröltem az egészet a francba.

Gyorsan össze is válogattam néhány képet a Pinterestről. Semmi, de jobb kedvem lett tőlük.

2017-01-11

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply