Itt is megtalálsz:
mindennapok

Filofax, családi naptár, cetlik

jegyzetfüzet, családi jegyzetfüzet, bánatos vonatfüttyöt nem ért az egész. Hiába lett volna bármilyen programom, Medve rendszeresen rászervezte a saját megbeszéléseit. Nem számított, hogy szülői értekezlet, fogadó óra, orvosi vizsgálat, egyszerűen kiment a fejéből, el sem jutott hozzá, elfelejtette megnézni, beírni, akármi.

Kipróbáltunk számtalan időgazdálkodási, projektvezetési appot, de az EGYETLEN, ami bevált, az a google naptár. Ennyi,kész-passz, ő a kék, én a rózsaszín, a gyerekek pedig vagy sárgák, vagy zöldek, és ökölszabály lett az elmúlt bő egy évben, hogy ami nincs beírva, az nincs.

Összehangoltuk a naptárainkat, így azonnal látom, ha valamit beír (megbesz., recruit., B-t vinni, G-t vinni), azonnal látja, ha valamit beírok (figyi,ha erre rászervezel, halál fia vagy, mert nagyon szeretnék végre eljutni Niára, köszi / Légyszíves ne szervezz ide semmit, megbeszélésem lesz és szar fej vagy, ha nem vigyázol a gyerekre) – szóval ki-ki a maga habitusának megfelelően, színkódolva, stb.

Érvényesül benne a stipistopi/erősebb kutya elve is, aki először rátenyerel az adott időpontra, az jó eséllyel viszi is, de persze ez sem teljesen igaz: Medve munkája mindent átír. Ő az erősebb kutya. Én csak a hangosabb.


 

Ezzel együtt van néhány kitörölhetetlen bejegyzés erre a nyárra.

Úszótábor Barnabásnak (kétszer lovagolnak is).

Nemeztábor a tihanyi művésztelepen (én és Barnus).

Kapolcs.

Napfényes Fesztivál.

Farm Mesedélutánok Gergővel.

Családi nyaralás a Balcsin.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply Judyt

  Nálunk is a G.naptár vált be 🙂 Jó ötlet a külön szín!

  2016-05-20 at 08:20
 • Reply Kredon Andrea

  Nálunk is ez vált be! Szerintem ez a legjobb!

  2016-05-20 at 14:57
 • Leave a Reply