Itt is megtalálsz:
mindennapok

Hohó, mindenki a helyén?

Jó. Akkor gyorsan kavarjunk meg mindent.

Az úgy kezdődött, hogy

  1. ismét, megint, totálisan térdig jártunk a szarban játékokban. Legó, amerre a szem ellát. Plüssök, favonatok, festékek.
  2. Kolos kimászott a járókából.

Innentől nincs megállás, kell neki egy hely, ahol játszhat, ahol biztonságban van, szétpakolhatja a dolgait – és az NEM a nappali.

Barnusnak telepítettük a szuper eszközt, így éjszaka a telefonomon látom a cukrát, át sem kell rohangálni, úgyhogy mehet távolabbi szobába egész nyugodtan. Kolos pedig… Kolos pedig szépen alszik, nélkülünk alszik el, így lassan éjjelre, de nappalra mindenképp mehet a saját szobájába. A fő kérdés nem az alvás – alhat ő az eddigi helyén is, mit bánom én, hanem a nappali játék színtere inkább, ami kezd kritikussá válni: így Barnus szobájában van most az állandó kupleráj, Barnust meg ez nagyon zavarja és igaza is van.

Szóval.

Gergő marad, ahol van.

Barnus bemegy abba a szobába, aminek nincs ajtaja (még ), hanem a másik nappaliból nyíló hall-szerű, dolog. Az egész hátsó nappalit nem használja senki, így nyugodtan berendezkedhet ott, és tavaszra leválasztjuk neki ajtóval rendesen úgy, hogy a mostani dolgozószoba ajtaját meg kivesszük és egybenyitjuk. Muhaha? Az.

Kolos megkapja Barnus szobáját, amiről Barnus önként, dalolva, boldogan mond le a nyugalomért, a nagyfiús kuckóértés a tőlünk való távolságért cserébe 😀

Átköltöztetem abba a nappaliba a tévét, a szekrénysor egy része benn marad Barnusnál, de van olyan, amit szívesen látnék a hálónkban Kolos ágya helyén (tudsz követni? én sem :D), és telepakolnám könyvekkel.

Szóval megy a gigantikus cserebere, variálás, szőnyegek pakolászása, és több könyvet néztem át, mint egy könyvtáros. Plébániai könyvbörze lesz, ami nem kell azt összepakolom és beviszem, legalább nem itthon foglalja a helyet.

Tegnap kiraboltam a Pepcot: vettem vattakorong tartót 360 Ft-ért, magamnak egy pihe-puha sálat (volt vagy 1490.-), Gergő kapott melegítőket, Kolos 2 harisnyát, zoknikat… Vettem kicsi karácsonyi ajándékokat a müllerben és vettem a mérlegbe elemet. Jó hír: nem híztam. Rossz hír: nem fogytam.

Úgyhogy tulajdonképp minden változik, de semmi nem változik: jövés-menés, rendezgetés, naptár feltöltés és egy bécsi kiruccanás tervei – Monet mindig a szerelmem volt, nagyon vágyom arra, hogy lássam a kiállítást.

Némi Pinterest inspiráció. Barnus függőszéket szeretne <3

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply