Itt is megtalálsz:
mindennapok

Kisvárosi kalandok

Pénteken lámpás felvonulás lesz az óvodában. Fél 5-kor átlépjük a dimenziókaput, onnan Gergő a mindenség közepe: nagyon megérdemli,észrevétlenül vált a legklasszabb, legügyesebb óvodássá. Pénteken az ő nagy napja lesz, ott a helyünk!

Barnusnak átalakul a táncrendje, ez új időpontokat, valamivel bírhatóbb keddeket hoz majd, ennek mindenképp örülök és nagy örömmel várom az új ritmust, ugyanakkor végtelenül sajnálom, mert egy nagyon kedves, imádott tanárától vesz most egy időre búcsút.

Gergő hisztis pár napja. Semmi extra, csak szimpla cirkusz a köbön, de nem fáj neki sehol, nem bágyadt… a gyenge borjúszar is ízetlen.

Nem baj, engem most Bécs izgat. Anyu bevállalja a gyerekeket, mi pedig gm rántotthúst és hagymás krumplit eszünk majd, lustán kávézgatunk, kiállításozunk, lődörgünk, aztán Sopronban wellnessezünk egy kicsit. Nem tudom elmondani, mennyire várom, mennyire jót tesz majd, hogy gyerekek nélkül lehetünk kicsit, és mire elmegyünk, szépen össze is áll a rendszer, amivel folyamatosan látjuk majd Barnus cukrát. Kb. ezer éve nem voltam Bécsben, úgyhogy ha van friss szerelem-helyetek, akkor soroljátok, tényleg vagy 5 éve voltam utoljára. Nyilván vannak kötelező körök (Kussmund például), de amúgy teljesen nyitottak vagyunk minden újat felfedezni, bár bevallom, engem Bécs eleganciája és pompája nyűgöz le, szóval valami ilyesmire helyre (kávézó, cukrászda) vágynék most.

És Sopronban is lődörögni szeretnék. Lődörögni, pezsgőfürdőzni, aludni, sétálni, pihenni vágyom, és mivel nekünk a gyerekek mellől nem elérhető egy többnapos kiruccanás, így ennek örülünk. De nagyon!


A tegnapi rendezzük-át-a-házat lassan befejeződik, már csak pakolászom, de Barnus az új szobájában aludt tegnap és a cukormérő app csodásan tette a dolgát! Sokkal nyugodtabb volt így az éjszakánk, én például idejét sem tudom, mikor aludtam 2 óránál többet egyhuzamban, úgyhogy nagy a boldogság!

Másrészt meg ciccegek: tele a fejem ragyával, majd’ összeesek, olyan kókadt vagyok, úgyhogy egy kicsit a saját körmömre kell nézni táplálékkiegészítő ügyben, illetve az sem tesz jót, hogy vagy egy hete elfogyott a C-vitaminunk és nem vettem pótlást – pusztán lustaságból.

Úgyhogy megyek, gyorsan főzök valamit, aztán megrendelem a hiányzó vitaminokat és táplálékkiegészítőket, mert még mindig olcsóbb erre költeni, mint gyógyszerre. Tényleg.

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply