Itt is megtalálsz:
mindennapok

Holnap elmegyek, és hagyom

hogy a lelkem végre beérje a testemet.

  • Hagyom, hogy csituljon az izgalom, amit az új autó hozott. Már most imádom, tágas, nagyon nagy és kényelmes. Nem utolsó sorban pedig rengeteg ruha fér bele, hosszú utakra tervezték és 9 személyes.
  • Önmagában erős szívdobogás, hogy immáron a 15. kollekcióért megyünk, és most másképp, máshol mutatjuk majd meg a szeretett közönségünknek, de ehhez rengeteg levelezés kell a helyszínnel, szervezés, telefonálgatás
  • … és persze újra sminkes workshopokat tartok: Miskolc és Fehérvár vonzáskörzetével indulunk, a többit pedig szervezzük.
  • Mindehhez kettő márka között billegek, hogy melyik legyen a befutó és ki mellett tegyem le hosszabb távra a voksom. Ez is kiderül a héten, még szerencse, hogy a két nagy Beauty kiállítás ennyire közel van egymáshoz időben.
  • Készül a honlap. Szerencsére nem én készítem, mert abba végképp belebolondulnék, de azért így is sokat kell hozzátenni, alakítani, gondolkodni.
  • jövő héten indulunk újra Olaszországba, addig és utána fotózás és…

…és akkor most szombaton 12 órát aludtam.

Aztán lassan, komótosan keltem, egy csodaszép délelőttöt töltöttünk el a gyerekekkel, majd Ádámmal kiállításra sétáltunk az ezer fokban.

Lassan és komótosan csilit főztem, ma pedig ugyanúgy rengeteget dolgoztunk, de betettem egy mosást, elmeséltem egy mesét, és… most lassulás van. Őszi szünet van. Arborétum van és az év utolsó, nagy ablaknyitása. Kirándulás, esti randevú, családi társasjáték.


Sokadik hete dolgozunk szombaton és vasárnap is, megérdemeljük és igényeljük az elcsendesedést és a kicsit másfelé fordulást. Egy-egy nap kell csak ilyenkor, mert ugyanakkor jó, visz a lendület, szeretjük ezt az egészet, szóval tényleg egy-egy nap kell, de az kell és nagyon kell.

A szabadságnak nálunk külön illata van: Feller Adrienn fény kompozíciója kell ilyenkor, betölt mindent, átmos mindent és ha bepötyögöm, hogy Jógaklikk, már kész is a terápiás délutánom.

Csak előbb odébb kell taszigálni a legó halmokat. Hiába, na, semmi sem idilli, semmi sem tökéletes 😀

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply