Itt is megtalálsz:
mindennapok

Karácsony

Ide most húsleves kellett.

Aranyló, erős, fűszeres, könnyeket elnyelő húsleves. És persze a karácsonyra gondolva kell még néhány apróság.

 

1., Végre megjött a kávészállítmány! December 4-én adtam le, és reklamációként (csütörtökön) nagyon kedvesen csak annyit  kértem, hogy képzeljék el a minden reggel menetrend szerint érkező fájdalmamat, amikor a karamellás / vaníliás mandulatejes latte helyett instant kávét iszom. Másnapra (péntek) itt volt a csomag.

2., Narancs illóolaj, Panarom, bio változat. Megy a vaníliás pudingba, a teába, a bejgli töltelékébe, a fürdővizembe, a mindenbe IS.

3., Yves Rocher hidretáló arcmaszk. Ebben alszom 3 napja, imádom, az illatát különösen szeretem, egy régi, tini koromban használt L’Oreal krémre emlékeztet, és jön vele az összes emlék.

4., Óriási hájp van ekörül a könyv körül, nagyon kíváncsi vagyok, jó lesz-e. Egyelőre bele sem kezdtem, most bejgli van meg hókifli, panettone (az holnap lesz, már van recept) és zserbó golyó.

5., Minden jó lesz. Mézes, mandulás illata ölel, nyugtat, puhít, a víz pedig, amiben fekszem nagyon az elemem: elmos mindent, helyretesz mindent, és nem, nem tudok gyászolni, mert hacsak Klaudiára gondolok, mosolyognom kell.

Jön a karácsony, mi már sehova, hozzánk már senki, csak itt vagyunk a vackunkban és várom, hogy jöjjön az ünnep.

Addig pedig… Rum és kóla. Kandalló és húsleves. Sírás és alvás. Youtube videók.

Majd lesz valami, Klau. Majd lesz.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply