Itt is megtalálsz:
mindennapok

Karácsonyi ajándékok a fiúknak

Már majdnem minden megvan- ezt kapják tőlünk:

1-7

1.,

Gergő- Kuflik a hóban.

Ő az ultimate Kufli fan, és megfertőzte az apját is. Szeretném ezúttal megragadni a lehetőséget arra, hogy ellenszenvessé tegyem magam, és le merjem írni, hogy hé, EMBEREK, ha valaki valaminek/valakinek a rajongója,az nem FUN, hanem FAN (mint fanatic). Rettenetesen bántja a szemem az “én is nagy fajáték fun vagyok”, “én is nagy kesudiótej fun vagyok” és az “én is nagy Coelho fun vagyok”. Bocs.

2.,

Barnabás – Mókuskaland

Múltkor bementem egy játékboltba, ahol megkérdeztem, hogy milyen olyan társast tudna ajánlani a gyerekeimnek, ami jó lehet egy 3,5 és egy 7 éves gyerek számára, és azt kell mondjam, hogy megállt a tudomány.Nem szerettem volna, ha a gyerekeim taktikailag LEVADÁSSZÁK – egymás POFÁJÁBA tejszínhabot hajítanak – egy figura fejéből UNDORÍTÓ dolgokat húznak ki, mint a takony meg a csótány, de BASZOTT VICCES AZÉ’, jajbocsánat, akkortetszikkérni?

Addig kerestük anyuval, míg találtunk egy ilyet, aminél biztos vannak izgalmasabbak, de ezzel ketten is tudnak majd játszani.

3., Gergő is és Barnus is

Mindketten kapnak egy-egy akkus elektromos fogkefét, és mindketten Verdásat. Még Star Warsos lett volna, de azt Barnus nem látta még, semmit nem mondott volna neki. Majd megjelöljük.

4., Kaláka cd-s könyv – Barnabás

Ennek a kiadványnak megvan a madaras része, Barnus nagyon szereti, ennek is örülni fog ebben biztos vagyok.

5., Gergő és Barnus

Még a nyáron mindkettejüknek megvettem az életkoruknak megfelelő Agymenőket 🙂

6., Gergő, és igen, mi is kurvára unjuk a szerszámkészleteket. El nem tudom mondani, hogy mennyire. Rettenetesen.


Viszont rendkívül elégedett vagyok a Mikulás esténkkel: csodálatosan sikerült, igazi öröm volt, és ez a legislegnagyobb mértékben az Apukámnak köszönhető, aki már csak Pallasz néven fut nálunk, ugyanis a dédi szerint ha a lexikonban kikeresnénk a “nagyapa” címszót, az ő képe jelenne meg és szavak sem kellenének. Levél a Mikulástól, személyre szabott édesség (megfelelő ch tartalommal), kézzel készített szeretetkártya, Dörmögő Dömötör és Minimax Magazin.

Vártuk, hogy

 • előszed egy kisebb fatüzelésű kemencét is a sapkája alól és nekiáll kürtőskalácsot sütni (Jaj, és megint. Nem kürtje van a kalácsnak, hanem kürtője. Kürtőskalács.)
 • összecsavaroz fütyülve egy mini karácsonyi vásárt MIKÖZBEN énekel
 • szikrákat szór a cipője, ahogy elhagyja a házat és kiderül, hogy a citroen át tud változni rénszarvassá.

Őszintén annyira tökéletes volt minden, hogy nem tudtuk, hogy a szemünket törölgessük a meghatottságtól, vagy csak szimplán hányjunk a szánkba, pláne, hogy a nagy kapkodásban mi nem állítottunk össze csomagot a kölyköknek, úgyhogy a férjemmel mi inákább a mostmilegyen-találtamkétmecsbokszot-belebaszomapádzsákjábaaztis-jómegittatöbbiszaraszekrényemben-viddezeketis- aztnebazmegazegybugyi stílusban nyomtuk az estét…

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply libby

  Tudom, hogy sikerült megragadnom a lényeget, de a fun-fan kombótól a hideg ráz engem is.
  Amúgy egyszer leírtam valaki szerencsétlennek, hogy ő egy X fan (már nem emlékszem, éppen kiért rajongott), mire kikérte magának, hogy ilyen csúnyákat írok róla, ő aztán márpedig nem szőrzet. Azóta inkább befogom a számat.

  2016-12-07 at 16:22
 • Reply Három Hónap - Érdekes Karácsonyunk lesz

  […] a fogkefék,  megrendeltem a még kimaradt dolgokat és idén nagyon kértünk mindenkit, hogy a felnőttek ne […]

  2016-12-12 at 09:26
 • Leave a Reply