Itt is megtalálsz:
mindennapok

Néha olyan dolgok jutnak eszembe,

hogy magam is megijedek tőle.

– Látszólag teljesen összefüggéstelen területekre mozgósítasz hatalmas erőt – mondta rólam valaki egy női körön.

– Á, ha ismernéd, tudnád, hogy nem csinál semmit feleslegesen.

Az egyik legnagyobb dicséret volt, amit valaha kaptam.

Szeretném, ha fejlődne a Pomme Plus.

Szeretném, ha sok évig ezzel foglalkozhatnék.

És szeretném, ha közben új terveket szövögethetnék és megadatna, hogy lássam őket megvalósulni. Hogy életre kelthessem azt, ami most csak a fejemben, a lelkemben létezik.

Óriási elefántnak tűnik, de nem ijedek meg tőle, lépésről lépésre teszem a dolgom, haladok, haladunk.

Konferenciára, oktatásra, tanfolyamra járunk, új dolgokat tanulunk és bár sok dolog nem vagy nem úgy sikerül, kis lépésekkel azért minden nappal egyre közelebb kerülök a céljaimhoz 🙂

Ahhoz, hogy a 24 órából álló nap élvezhető és tervezhető legyen, egy csomó újdonságot be kell vezessünk.

————————————————————–

1., Első körben most bébiszittert keresünk, az szeretett pótmamánknak egyedül már nehéz a sok időpont, jó lenne, ha lenne váltótársa. A gyerekek óvodába, iskolába, bölcsibe járnak, a legtöbbször úgy jön, hogy mi itthon vagyunk és dolgozunk, összesen 2x volt olyan, hogy egyedül maradtak vele, egyszer elmentünk vacsorázni az évfordulónkon, egyszer meg már nem is emlékszem, de akkor szuper volt, hogy olyasvalakivel maradtak a gyerekek, akit ismernek, szeretnek.


 

2., Komolyan el kell gondolkodnunk a menütervezésen: mivel a gyerekek nem a menzán étkeznek, hanem eü. okokból mi csomagolunk nekik, ez mindennapos dobozolást és csomagolást jelent, továbbá rossz gyakorlat az is, hogy sokszor csak 3 körül ülünk le mi magunk ebédelni. Most bújom a menütervezős appokat, van egy-két jó, de még nem találtam meg az igazit.


3., A vérképem alapján rendeződni látszik a vasam, a D-vitamin is kezd a jó tartományba csúszni, de valahogy mégsincs rendben az energiaszintem, úgy érzem sokkal többet ki tudnék hozni magamból. Úgyhogy tanácsadó segítségét kértem: kért kortizol szintet, teljes pajzsmirigy panelt, nagy vérkép, vizelet, és minden meg is érkezett, úgyhogy alig várom, hogy végre megbeszéljük, milyen irányba induljunk.


4., Nagyon izgalmas, új fejezet indul a webáruházzal, átalakítjuk az irodánkat is, kényelmesebb, szellősebb és praktikusabb lesz, továbbá lesz egy óriási whiteboard a falon és akkor nem felejtjük el, hogy furulyára kell vinni a gyereket. #legjobbszülők


A legjobb hír mindig az, ha nincsen hír: tegnap negatív lett az összes kontrollom, a csontsűrűség vizsgálat is pöpec, szóval tényleg parádés lezárásra és -remélem- örömteli befejezésre készül 2019.

 

 

 

 

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply