Itt is megtalálsz:
mindennapok

Save my sanity, azaz mik azok, amik mindenképp kellenek, hogy ne bolonduljak meg.

1., A rossz hírek után nekem muszáj manikűröztetni. Valahogy attól mindig jobb, attól mindig könnyebb, attólmég a nap is kisüt, ez a hét pedig olyan volt ezzel a bőrgyógyászos-körmöcskés hírrel, hogy manipedi kellett. És bordó körmök.

2., Ez a kis tégely 7 óra könnyű, nem forgolódós, nem hajnalban nem alvós pihenést rejt, de nem üt ki, szóval simán felébredek, ha szól Barnus pumpája, és utána egy pillanat alatt vissza is alszom.

3., A fonott kosár az anyósülés elé a padlóra nálam még mindig a csúcsok csúcsa, ha a kocsiban rendet kell tartani. Semmi de semmi nem jó helyette: a táska nem merev falú, a műanyag kosárnak két füle van és két kéz kell megemelni, ezt pedig simán a karomra fűzöm. Benne van Kolos kókusztejpora, egy tiszta cumisüveg, egy liter babavíz, némi extrudált kukorica. Benne van Barnus és Gergő ételhordója, uzsis dobozok, kulacsok. Egy külön kis szütyő, amiben pelenka, popsikrém, törlőkendő van, plusz néhány kétdecis narancslé és ennek a tetejére hajítom a kardigánt, a napsapkát, PikPiket, a pingvint (Kolos nagy kedvence). Mikor összegyűlt a lom, és be kell vinni a házba, egy mozdulat és mindent viszek. Mint a piros hetes.

4., Espadrilles. Minden színben van: van napsárga, homok, mentazöld, eper és fekete-fehér is, az auchanban vettem 1190Ft-ért és teljesen rugalmas gumi a talpa, belül pedig háncs. Le nem jöttek a lábamról egész nyáron… annyira kényelmes, szuperül öltöztet és ennyi pénzért pedig…

5., Ikea vegán golyók: azokra a napokra, amikor jártányi erőm sincs, nem még főzőcskézni…
Nem tudom elmondani, mennyire várom a hétvégét…

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply